1.2.12


Καλό μήνα σε όλους!!

"Ο Φλεβάρης κι αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει κι άμα πει και θυμώσει μέσ' τα χιόνια θα μας χώσει".Ο Φεβρουάριος μπήκε για τα καλά και μαζί του έφερε και πολύ κρύο... αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε τους εαυτούς μας απεριποίητους!





Πριν τον ερχομό της άνοιξης πάντα μας πιάνει ένα άγχος για το σώμα μας και πως θα αποκαταστήσουμε την σωματική ζημιά των εορτών . Η φετινή ανοιξιάτικη σεζόν προστάζει σε floral και Fluo χρώματα και για να είμαστε έτοιμες , ρώτησα την φίλη μου και αισθητικό μου Φένια Κριεζή τι μας προτείνει…







1) Τι πρέπει να κάνουμε για την αποκατάσταση του σώματος μας μετά τα Χριστούγεννα;


Μετά τις γιορτές ο καλύτερος τρόπος για να επαναφέρουμε το σώμα μας είναι μια σειρά ιαματικών θεραπειών αποτοξίνωσης. Εκμεταλλευόμενοι τις ευεργετικές ιδιότητες του ιαματικού νερού και των μετάλλων και ιχνοστοιχείων του αργίλου αφυπνίζουμε το σώμα βοηθώντας το να αποβάλλει γρηγορότερα τοξίνες που συσσωρεύτηκαν από την κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού και ενεργοποιώντας το μεταβολισμό μας για καλύτερες καύσεις.


Αμέσως μετά συνδυάζουμε μεσοθεραπεία για καύση του λίπους σε επίμαχα σημεία, εξάλειψη της κυτταρίτιδας και μείωση πόντων. Πρόκειται για τα τελευταία νέα στο μέτωπο αποτελεσματικής αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και είναι μια ελάχιστα παρεμβατική μέθοδος ανώδυνης έγχυσης δραστικών συστατικών στην υπό θεραπεία περιοχή.



2) Τι αποτελέσματα έχει η θεραπεία αυτή και πόσο σύντομα βλέπω αποτελέσματα?


Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, μακροπρόθεσμα και αθροιστικά χωρίς να απαιτείται μεγάλος αριθμός συνεδριών.




3) Από ποτέ πρέπει να ξεκινήσουμε μια θεραπεία σώματος για να είμαστε έτοιμες για το καλοκαίρι και ποια είναι αυτή?


Ο καλύτερος χρόνος για να ξεκινήσουμε είναι μετά τις γιορτές έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την εμφάνιση στην παραλία και για τα αέρινα ρούχα που προστάζει η φετινή μόδα!






p.s Σας προτείνω ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη κυρίως για χαλάρωση μετά από μια έντονη μέρα!! Εκεί θα βρείτε και τα πιο fashionable προϊόντα αισθητικής.. They do magic...!!










Beauty Gallery

Μητροπόλεως 119, 546 22

Θεσσαλονίκη

Τηλ. / Fax: 2310 262 466

Κιν.: 6932 528 962

E-mail: info@beautygallery.gr








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου