23.1.13

Back 4 good!

Αυτό το post το "νιώθεις" καλύτερα, αν ακούς παράλληλα αυτό:
♪Cheek♪to♪Cheek από Louis♫Armstrong & Ella♫Fitzerald♪




Χρόνια πολλά είπαμε; Όχι ε;

Τελευταία φορά που σας είπα τα δικά μου μέσω του blog ήταν όταν ήμασταν με τους συνεργάτες μου χωμένοι σε σχέδια και υφάσματα για τη limited edition... Μέσα στον πανικό των προετοιμασιών και ύστερα με τις γιορτές, το στόλισμα, τα μελομακάρονα, τα επαγγελματικά και μη ταξίδια, το ξεστόλισμα και όλα τα συναφή δεν κατάλαβα πως πέρασε ο καιρός, λες και ήταν συνέχεια πατημένο το κουμπί του fast forward. 

Καλή χρονιά, με υγεία για αρχή και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε στην πορεία, αρκεί να έχουμε το μυαλουδάκι μας ανοιχτό σε νέες ιδέες και ερεθίσματα! Το θέμα "μόδα" να μη σας αγχώνει, αφήστε το πάνω μου!

Μ' αυτά και μ' αυτά το δόλιο το blog αράχνιασε και χρειάζεται επειγόντως swiffer. Υπόσχομαι ότι από δω και πέρα, δε θα παραμελώ το νοικοκυριό του και θα σας έχω ξεχωριστό υλικό πολύ τακτικά για να μη χάνουμε επαφή.
Λοιπόν, ένα σύντομο summary της εβδομάδας που πέρασε έχει ως εξής:

 
Έτσι όπως βλέπετε την εικόνα, ξέρω πως βλέπετε σκέτα funky υφάσματα. Μ' έχουν ενθουσιάσει πάρα πολύ ωστόσο, και νομίζω πως είναι ό,τι πρέπει για τα leggings που φτιάχνω και θα σπάνε τα κλασσικά μουντά πρότυπα!

Η χαρά μου τόση, που το ανακοίνωσα και στο site φυσικά (μη χάσω)!


  
Και μια που το ανέφερα, στο συγκεκριμένο spot του site να έχετε το νου σας, καθώς είναι ο δικός μας κοινός πίνακας ανακοινώσεων όπου καρφιτσώνω το σημείωμα της εβδομάδας, που εννοείται ότι σας αφορά!

Στο ενδιάμεσο, τσίμπησα και αυτή τη φωτογραφία που μαζί με τα σχόλιά σας, μου άνοιξε κυριολεκτικά την όρεξη για μία ακόμη limited edition!


Στο προηγούμενο αραχνιασμένο post του Νοεμβρίου, είχα πει ότι ανάλογα με τη δική σας ανταπόκριση, θα πάρω ή όχι το ok για μία δεύτερη. Ακριβώς επειδή τα δικά σας μηνύματα ήταν κάτι παραπάνω θετικά/ ενθαρρυντικά και σχεδόν όλα τα κομμάτια ανεξαιρέτως εξαντλήθηκαν με τη μία, είμαι στα σκαριά για την επόμενη limited edition vol. 2 που θα ακολουθήσει τα leggings. Αυτή η εβδομάδα ομολογώ ήταν full of inspiration...


 Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε και σε spring mood και γι' αυτό κάπου εκεί ανάμεσα σ' όλα τ' άλλα, κάλεσα έκτακτο meeting με το creative department μου για την spring collection που σιγά σιγά φτάνει η ώρα της! Δειγματισμοί, chit chat, απόψεις, και όλα συνοδεία καφέ & μουσικής κυρίως swing! Εδώ μάλιστα, κουμπώνει και το τραγούδι που σας έβαλα να ακούσετε.


H Παρασκευή μας βρήκε με τους συνεργάτες μου να ετοιμάζουμε φωτογράφιση για τα νέα G Loves. 
 

Κάπως έτσι, ήταν μέχρι τώρα. Λίαν συντόμως, θα δείτε τα ρούχα να τα φοράει μία ζωντανή "κούκλα" και να φωτογραφίζεται με αυτά όπως σε ένα κανονικό editorial περιοδικού μόδας! Ήθελα να δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να τα συνδυάσετε πρωί και βράδυ, οπτικοποιώντας το ολοκληρωμένο απότέλεσμα με τα ανάλογα accessories.


Να κι ένα sneak preview, γιατί περισσότερο backstage υλικό από το οργανωμένο μοδάτο "έγκλημα", θα σου ποστάρω την Κυριακή το βράδυ. 




Την Κυριακή το βράδυ, είπαμε! Μέχρι τότε, μην ξεχνάτε το εξής: 


Kisses 2 all!
G.K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου