3.9.12


When Georgina Kostara met Dimitris Koparanis…

Πριν λοιπόν αρκετό καιρό γνώρισα έναν food blogger, food editor ή με απλά λόγια έναν διαφορετικό μάγειρα. Όπως μιλάς με την κολλητή σου για ρούχα έτσι μιλάς με τον Δημήτρη για το φαγητό και τις γεύσεις. Με έκανε να νιώσω ότι φαγητό=μόδα=georginakostara.com
 Οι περισσότεροι από εσάς θα τον έχετε γευτεί είτε στη μαρίνα του Sani Resort στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής είτε στο μεζεδοπαντοπωλείο Έργον στην οδό Κούσκουρα στην Θεσσαλονίκη. Ίσως όμως να τον έχετε γνωρίσει και από κοντά στο εργαστήριο μαγειρικής Μαρμίτα. Όταν δοκιμάζεις τα πιάτα του νομίζεις αρχικά ότι είναι κάτι το πολύπλοκο αλλά αργότερα σε πείθει ότι είναι τόσο απλό που μπορείς να το κάνεις και εσύ στην δικιά σου κουζίνα.

Η συνεργασία μας προέκυψε από ένα αμοιβαίο κριτήριο, το στυλ πρέπει να υπάρχει παντού! 
Ακόμα και στην κουζίνα?! Ναι φυσικά ακόμα και στην κουζίνα! 
Έτσι ενώσαμε την δημιουργικότητα μας και φτιάξαμε groovy ποδιές μαγειρικής.. τις οποίες θα τις βρείτε από σήμερα στο e-shop μου www.georginakostara.com σε 3 διαφορετικά σχέδια (φανταστική ιδέα για δώρο by the way). Δεν τελειώνει όμως εδώ, ανάλογα την ποδιά που θα διαλέξεις για την online αγορά σου παίρνεις μαζί και μια μοναδική συνταγή, tips και μυστικά μαγειρικής από τον Δημήτρη Κοπαράνη.

Πάρτε μια γεύση από τις ποδιές εδώ:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου